Bezinning aan het einde van het jaar…….

Druk, drukker, drukst. We maken ons soms helemaal gek door de drukte die we ons zelf opleggen door de feestdagen. De perfecte kado's moeten worden ingekocht, de meest mooie feestkleding moet worden geregeld en het kerstdiner moet ook uitmuntend zijn.
Het lijkt alsof we geen tijd meer nemen om af en toe eens stil te staan.
Het einde van het jaar is in zicht, tijd om de balans op te maken. Hoe is het dit jaar gegaan en hoe wil ik volgend jaar verder?

Mijn eigen onderneming is nu van start gegaan en hoe ga ik Ilse Fit verder vormgeven? Mijn aanbod moet nog verder ontwikkeld worden. Maar ook wil ik meer tijd vrij maken om mijn brein te trainen door te mediteren, want dat doet me goed. Verder wil ik vooral blijven sporten om mij fit genoeg te blijven voelen. Het is al bijna een jaar geleden dat ik een halve marathon heb gelopen, de halve van Marrakech. Een doel heb ik nodig, ik schrijf mij in voor de halve marathon van Schoorl. En natuurlijk wil ik me ook meer inzetten voor het milieu en het behoud van de natuur. Sinds een aantal weken ben ik begonnen het schrappen van vlees op het menu door de week. Daarnaast ben ik samen met de rest van mijn gezin serieus bezig met het scheiden van afval. Zo heb ik nog veel goede voornemens, wensen en doelen en bedenk ik me dat ik niet overal tegelijk mee aan de slag kan gaan. Prioriteiten stellen is hierbij belangrijk. Bezint eer ge begint…. En vooral dankbaar zijn voor alles wat me dierbaar is, is één van mijn belangrijkste goede voornemens.

Ik wens iedereen vooral een heel liefdevol, mindful, gezond en fit 2020 toe!