Tarieven

 

Bootcamp in groep

Voor de bootcamp lessen kun je een strippenkaart aanschaffen en kun je 10 keer komen trainen voor 75 euro. De strippenkaart is een half jaar geldig. Na dit half jaar komen de strippen die je eventueel over hebt te vervallen en kun je deze niet meer gebruiken. Wil je het eerste eens uitproberen dan kun je ook een losse les betalen, dan betaal je 7,50 euro per les. Afmelden doe je kosteloos uiterlijk 24 uur voor de geplande training. Indien je dit niet doet of later dan 24 uur voor de geplande training dan wordt er een strip van je kaart afgeschreven.

 

Mindful bewegen

Het kan alleen van start gaan bij voldoende deelnemers. Informatie over het tarief volgt nog.

 

Running therapie

Voor de running therapie betaal je 595 euro voor 12 sessies. Het intakegesprek is gratis. Wil je gaan voor een korter traject dan kun je contact met mij opnemen, je betaalt 55 euro per uur. Werkgevers vergoeden soms running therapie als onderdeel van een re-integratietraject. In sommige gevallen kan running therapie betaald worden vanuit een persoonsgebonden budget. De kosten van running therapie kun je als zzp-er opvoeren als aftrekpost onder coaching/persoonlijke ontwikkeling.

 

Personal training

Voor de personal training betaal je 50 euro per uur. Speciale winteractie 2021 een pakket van 10 lessen en je ontvangt 15 procent korting, je betaalt 425 euro.
Voor 5 lessen krijg je 10 procent korting en betaal je 225 euro. 

 

Wandel coaching

Je betaalt 60 euro per uur voor de wandel coaching.

 

Mindfulness trainingen

Individuele mindfulness is 60 euro per uur. Tarief voor mindfulness in groepsverband volgt nog.