Reactie plaatsen

Reacties

Roosmarijn
6 maanden geleden

Alweer een aantal jaren train ik bij Ilse op de vrijdagochtend. Ik ben begonnen aan de Bootcamp lessen omdat ik meer afwisseling wilde naast mijn hardlooprondjes in de week. Inmiddels zou ik het niet meer willen missen. De afwisseling van hardlopen en spierversterkende oefeningen maakt dat ik meer plezier krijg in het rennen. De gezelligheid van de groep en de omgeving dragen daar ook aan bij. Ilse weet op een professionele manier iedereen te motiveren en geeft fijne persoonlijke aandacht waar nodig. De lessen zijn erg afwisselend evenals de mooie routes die Ilse kiest.

Jessica
3 jaar geleden

Vol enthousiasme en energie ga ik elke week met Ilse aan de slag met looptrainingen. De trainingen zijn altijd goed voorbereid en gevarieerd, Ilse is heel professioneel maar ook heel toegankelijk en vol aandacht. Tevens leert zij mij veel over de techniek van het lopen iets wat echt waarde toevoegt. Kortom, ik verheug me al dagen van tevoren op een training.

Emma
3 jaar geleden

Al ruim een jaar sport ik met Ilse. Of op de woensdagavond of vrijdagochtend. Door mijn onregelmatige werk is het fijn dat ik 2 opties in de week heb en zo kan ik elke week wel mee!
De trainingen zijn elke keer weer anders en dat maakt het super leuk! Kracht, conditie en spel elementen maakt het erg afwisselend. Zelfs met de beperkingen van Corona weet ze altijd weer iets leuks te bedenken. Kom snel eens kijken!!

Lon
3 jaar geleden

Ilse heeft elke week gevarieerde lessen voor ons in petto, ze geeft persoonlijke aandacht en ze heeft veel kennis hoe de oefeningen uit te voeren. Het is gezellig, pittig op ieder niveau en je komt op de mooiste plekken in het bos.
Een aanrader om eens mee te doen!

Linda
4 jaar geleden

De bootcamp lessen op vrijdagochtend zijn altijd weer een verrassing. We komen steeds weer op een ander plekje in het bos, en of het regent of 30 graden is... we gaan gewoon!
Het is inspannend, maar bovenal sportief, uitdagend, afwisselend, gezellig en gezond om door Ilse te worden gecoacht.
Ze is enthousiast, energiek en geeft de juiste aansporing.
Gewoon een keertje komen proberen en waarschijnlijk blijf je lekker hangen :-)

Marijke
4 jaar geleden

Bootcamp lessen op vrijdagmorgen:
Gevarieerde trainingen, nooit saai!
Heerlijk in het Bergense bos, combi van hardlopen en kracht oefeningen.
Ilse is toegankelijk en zeer fijn in het contact!

Marlieke
4 jaar geleden

Vorige week met het mooie weer een training op het strand gehad. Met de voeten in het water deden we spierversterkende oefeningen. We sloten af met een koel drankje dat Ilse had meegenomen en een duik in zee voor wie dat nog wilde. Ze maakt echt wat leuks van iedere training!

Nicole
4 jaar geleden

Ik geniet enorm van de looptrainingen van Ilse. Voordat ik Ilse leerde kennen had ik helemaal niets met hardlopen. Inmiddels heb ik het hardloopvirus te pakken en geniet ik enorm van de trainingen in de buitenlucht. Ik merk dat ik echt vooruitga, fitter ben en langere afstanden achter elkaar kan lopen. Ilse combineert het hardlopen met super leuke en creatieve workouts en het is altijd heel gezellig. Ik hoop nog heel lang met Ilse te kunnen trainen!

An
4 jaar geleden

Hoge professionaliteit! Ilse is expert en stemt haar programma af op de groep. Heeft oog voor elk individu en ze kent goede de anatomie van het lichaam en stemt daar de oefeningen op af. Geweldig!

Veerle Labrujere
4 jaar geleden

Ilse heeft alles voor een super fijne workout: gezelligheid, afwisseling, aansporing, rust, actie, kennis, ervaring en betrokkenheid.
Ik kan het dan ook een ieder aanraden!