Reactie plaatsen

Reacties

Helena Perez
7 dagen geleden

Heerlijk iedere keer weer op Woensdagochtend weer of geen weer met de fijne trainer Ilse en geweldige groep sporten in het bos. In de buitenlucht bewegen geeft heel veel power& energie, en ook een blij gevoel!
De lessen zijn heel afwisselend, net als het terrein waar we sporten. Het is fijn om afwisselend te wandelen op tempo en kracht- en conditie oefeningen te doen. Soms spotten we zelfs een eekhoorn!!

Viviene
7 dagen geleden

De trainingen van Ilse zijn heerlijk! Elke week anders en in een ander deel van het bos, lekker gevarieerd. De bereidt de lessen goed voor. En Ilse houdt rekening met blessures, dan geeft ze je een andere oefening. Ik ben fan!

Elizabeth
7 dagen geleden

I have been enjoying lessons from Ilse for many years now. I always look forward to our morning sessions. She is amazing at getting us to do the best we can in a caring and personalised manner. She is always insightful and full of positive energy.

Ingrid
7 dagen geleden

Bijna 1 jaar sport ik nu bij Ilse in het bos, wat een feestje iedere week opnieuw! Heerlijk buiten sporten is echt geweldig en iedere week bedenkt Ilse weer een nieuwe route en les voor ons. Super afwisselend op deze manier en een geweldige groep dames bij elkaar. Ik heb nog nooit zo fijn gesport en dat in combinatie met de gezelligheid van elkaar is het echt een aanrader om op deze manier te sporten! Hier begin je aan iets en dit is voor altijd.

José
een maand geleden

Ik ben inmiddels een paar jaar lid bij Ilse Fit. Hoewel ik bovenal een hardloper ben, merk ik dat ik baat heb bij krachtoefeningen die mijn lichaam sterker maken. Deze kun je op je eigen tempo doen, en naar eigen kunnen uitvoeren. Ilse heeft de les zo ingericht, dat er ruimte is voor verschillende niveaus. Ben je geblesseerd? Dan heeft Ilse de juiste alternatieven voor je. Ilse is een betrokken en creatieve trainster, waardoor de les steeds weer anders is. Je merkt ook dat ze aandacht besteedt aan de voorbereiding. Ik vind het echt een fijne les. Handig is dat Ilse gebruik maakt van een strippenkaart systeem, waardoor je de les tegoed houdt als je een keer niet kunt.

Roosmarijn
10 maanden geleden

Alweer een aantal jaren train ik bij Ilse op de vrijdagochtend. Ik ben begonnen aan de Bootcamp lessen omdat ik meer afwisseling wilde naast mijn hardlooprondjes in de week. Inmiddels zou ik het niet meer willen missen. De afwisseling van hardlopen en spierversterkende oefeningen maakt dat ik meer plezier krijg in het rennen. De gezelligheid van de groep en de omgeving dragen daar ook aan bij. Ilse weet op een professionele manier iedereen te motiveren en geeft fijne persoonlijke aandacht waar nodig. De lessen zijn erg afwisselend evenals de mooie routes die Ilse kiest.

Jessica
3 jaar geleden

Vol enthousiasme en energie ga ik elke week met Ilse aan de slag met looptrainingen. De trainingen zijn altijd goed voorbereid en gevarieerd, Ilse is heel professioneel maar ook heel toegankelijk en vol aandacht. Tevens leert zij mij veel over de techniek van het lopen iets wat echt waarde toevoegt. Kortom, ik verheug me al dagen van tevoren op een training.

Emma
3 jaar geleden

Al ruim een jaar sport ik met Ilse. Of op de woensdagavond of vrijdagochtend. Door mijn onregelmatige werk is het fijn dat ik 2 opties in de week heb en zo kan ik elke week wel mee!
De trainingen zijn elke keer weer anders en dat maakt het super leuk! Kracht, conditie en spel elementen maakt het erg afwisselend. Zelfs met de beperkingen van Corona weet ze altijd weer iets leuks te bedenken. Kom snel eens kijken!!

Lon
3 jaar geleden

Ilse heeft elke week gevarieerde lessen voor ons in petto, ze geeft persoonlijke aandacht en ze heeft veel kennis hoe de oefeningen uit te voeren. Het is gezellig, pittig op ieder niveau en je komt op de mooiste plekken in het bos.
Een aanrader om eens mee te doen!

Linda
4 jaar geleden

De bootcamp lessen op vrijdagochtend zijn altijd weer een verrassing. We komen steeds weer op een ander plekje in het bos, en of het regent of 30 graden is... we gaan gewoon!
Het is inspannend, maar bovenal sportief, uitdagend, afwisselend, gezellig en gezond om door Ilse te worden gecoacht.
Ze is enthousiast, energiek en geeft de juiste aansporing.
Gewoon een keertje komen proberen en waarschijnlijk blijf je lekker hangen :-)