Reactie plaatsen

Reacties

Linda
7 maanden geleden

De bootcamp lessen op vrijdagochtend zijn altijd weer een verrassing. We komen steeds weer op een ander plekje in het bos, en of het regent of 30 graden is... we gaan gewoon!
Het is inspannend, maar bovenal sportief, uitdagend, afwisselend, gezellig en gezond om door Ilse te worden gecoacht.
Ze is enthousiast, energiek en geeft de juiste aansporing.
Gewoon een keertje komen proberen en waarschijnlijk blijf je lekker hangen :-)

Marijke
7 maanden geleden

Bootcamp lessen op vrijdagmorgen:
Gevarieerde trainingen, nooit saai!
Heerlijk in het Bergense bos, combi van hardlopen en kracht oefeningen.
Ilse is toegankelijk en zeer fijn in het contact!

Marlieke
7 maanden geleden

Vorige week met het mooie weer een training op het strand gehad. Met de voeten in het water deden we spierversterkende oefeningen. We sloten af met een koel drankje dat Ilse had meegenomen en een duik in zee voor wie dat nog wilde. Ze maakt echt wat leuks van iedere training!

Nicole
een jaar geleden

Ik geniet enorm van de looptrainingen van Ilse. Voordat ik Ilse leerde kennen had ik helemaal niets met hardlopen. Inmiddels heb ik het hardloopvirus te pakken en geniet ik enorm van de trainingen in de buitenlucht. Ik merk dat ik echt vooruitga, fitter ben en langere afstanden achter elkaar kan lopen. Ilse combineert het hardlopen met super leuke en creatieve workouts en het is altijd heel gezellig. Ik hoop nog heel lang met Ilse te kunnen trainen!

An
een jaar geleden

Hoge professionaliteit! Ilse is expert en stemt haar programma af op de groep. Heeft oog voor elk individu en ze kent goede de anatomie van het lichaam en stemt daar de oefeningen op af. Geweldig!

Veerle Labrujere
een jaar geleden

Ilse heeft alles voor een super fijne workout: gezelligheid, afwisseling, aansporing, rust, actie, kennis, ervaring en betrokkenheid.
Ik kan het dan ook een ieder aanraden!

Marlieke van de Weerd
een jaar geleden

Met veel plezier sport ik bij Ilse fit! Ze is enthousiast, weet altijd weer nieuwe dingen te bedenken en is er goed in mensen te motiveren alles uit de training te halen! Fijne maar ook zeker gezellige trainingen dus.